Oto- Elektrik tesisatçısı Ercüment Şafak (50), 20 yıllık eşinden 5 yıl önce boşandı. Şafak'ın eski eşi M.Ş. (43), Adnan Hülakü (52) ile birlikte yaşamaya başladı. Eski eşinin başka biri ile yaşamasını hazmedemeyen Ercüment Şafak, sabah saatlerinde Adnan Hülakü'nün balkonundan evine girdi. Yatak odasında uyuyan Adnan Hülakü'nün boğazını yanında getirdiği bıçakla kesen Şafak, ardından karnı ve göğsünden bıçakladı.

ALKOL VE YORGUNLUKTAN YERE YIĞILDI 

Yaşanan boğuşma sırasında dudağı ve iki kaşında kesikler oluşan ve alkollü olduğu belirtilen Ercüment Şafak da yorgun düşüp, yere yığıldı.

Eski eş M.Ş. durumu, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Ercüment Şafak'ı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ağır yaralı Adnan Hülakü de Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Ercüment Şafak gözaltına alındı. Adnan Hülakü'nün ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Eşrefpaşa Polis Merkezi’ne götürülen Şafak'ın, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.



KÖ(İÖ/COŞ)