SAKARYA'nın Pamukova İlçesi'nde 9 aylık hamile eski eşi 32 yaşındaki Neslihan Çelik'i öldürüp kaçan 4 çocuk babası Osman Sefa’nın yakalanmasına çalışılırken, annesinin karnından sezaryenle alınıp yaşatılmaya çalışılan ancak hastanede yaşamını yitiren Kübra bebeğin cenazesi annesinin başucuna defnedildi.

Pamukova İlçesi'nde 5 gün önce meydana gelen olayda Osman Sefa, 2 yıl önce boşandıktan sonra nikahsız bir başka kişiyle yaşayan ve bu beraberliğinden 9 aylık hamile olan eski eşi Neslihan Çelik'i oturduğu evinde tabancayla vurdu. 4 çocuğunun annesini vuran Osman Sefa, olay yerinden kaçarken, silah sesi üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde öldüğü anlaşılan Neslihan Çelik'in karnındaki bebeği ise 35 dakika sonra sağlık ekipleri sezaryenle aldı. Sakarya'a ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedaviye alınan talihsiz bebek de dün yaşamını yitirdi. 

Eski eşini öldürdükten sonra polis ve jandarma tarafından aranmasına rağmen 5 gündür bulunamayan Osman Sefa, dün Hendek İlçesi'nin Sümbüllü Köyü'nde bir kişiyi daha vurup kaçarken, ölen annesinin karnından alınıp yaşama tutunmasına çalışılan ve annesinin sağlığında 'Kübra' adını vereceğini söylediği bebek de dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kübra'nın minik cansız bedeni, bugün İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edildi. Kübra bebeğin cenazesi, Pamukova İlçesi’nde Çarsı Camii'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazı sonrasında annesinin de toprağa verildiği ilçe mezarlığa getirildi. Kübranın, cenazesi, annesinin mezarının başucuna defnedildi. Mezarındaki tahtasına da tükenmez kalemle adı, doğum ve ölüm tarihleri yazıldı.



ZT,AG(MB/SS)