Olay, Merkez Yüreğir İlçesi'nin Köprülü Mahallesi 4321 sokaktaki Cengiz Topel İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İddiaya göre; Abdurrahman Yavaş'ın kızı Sevgi, kısa süre evli kaldığı Mustafa İnal'dan 10 yıl önce boşandı. Eşinden boşanmasına rağmen ayrılmayı içine sindiremeyen İnal, sürekli eski karısının akrabalarını tehdit etmeye başladı. Tehditlerin devam etmesi üzerine de Abdurrahman Yavaş, eski damadını savcılığa şikayet etti. Mustafa İnal hakkında, tehdit ve hakaret suçlarından dava açıldı.

Mustafa İnal, bu defa da eski kayınpederi ile eşini 'şikayetinizi geri alın' diye tehdit etmeye başladı.

Olay günü, Abdurrahman Yavaş torunlarını eğitim gördükleri Cengiz Topel İlkokulu'na bırakmak için evden çıktı. Okulun önüne gelen Yavaş, Mustafa İnal ve akrabaları ile karşılaştı. Şikayet ve devam eden davalar üzerine tartışmaya başlayan Yavaş ile İnal kavgaya tutuştu. Mustafa İnal ile yanında bulunan akrabaları, Abdurrahman Yavaş'ı yumruk ve sopalarda dövdü.

Ağır yaralanan Abdurrahman Yavaş, olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Yavaş tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



FK(BY/BT)