CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu  Yeni Akit yöneticisi Hasan Karakaya’nın ölümünün ardından Yeni Akit’e taziyede bulunmuştu.

Yeni Akit, CHP’ye saldıran karikatüründe Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için sarf ettiği “Diktatör bozuntusu” ifadesi yer aldı. Karikatürde, Kılıçdaroğlu’na da hakaret edildi.   

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kısa bir süre önce Yeni Akit’e Hasan Karakaya’nın ölümü nedeniyle taziyede bulunmuştu. Kılıçdaroğlu’nun Yeni Akit taziyesi tepki çekmişti.

İşte Yeni Akit'te yayınlanan o iğrenç karikatür:



CHP BÖLÜNECEK İDDİASI

HP’nin yakın bir zamanda bölüneceği iddiasında bulunan eski CHP’li Savcı Sayan, “52 kişilik parti meclisinden 42 tanesi Alevi, 1 tanesi Hıristiyan, 2 tanesi Kürt. 5-6 tane de kendisini Alevi gibi gören kardeşlerimiz. Böyle bir anlayış olur mu? Bu anlayışla Türkiye partisi olabilir misiniz? Bu anlayışla, ‘Ben Türkiye’yi iyi günlere götüreceğim’ diyebilir misiniz? Bilerek söylüyorum. Sayın Baykal bile o CHP’yi bırakıp ayrılırsa şaşırmayın. Çünkü bu CHP’nin artık Türkiye’nin yararına çalışmadığını, Türkiye’yi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürdüğünü, HDP’nin ayrılıkçı politikalarına karşı dik durmadığını, hendeklere karşı dik durmadığını bütün Türkiye biliyor” şeklinde konuştu