Bahçeşehir’de bulunan Yamaç villalarında 17 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda Kırllareli, Kavaklı eski Belediye Başkanı Orhan Tıraşoğlu’nun villasında hırsızlık meydana geldi. Çevresi dikenli tellerle çevrili villaya giren hırsızlar evde buldukları kasayı açarak içinde bulunan 500 bin lira değerinde ziynet eşyasını çalarak kaçtılar.


ZANLILARI TESPİT ETMEK İÇİN 120 OTOMOBİL İNCELENDİ


Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada önce çevredeki 50 güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerde beyaz renkli bir otomobilin villanın etrafından dolaştığı daha sonra içinden inen kişilerin hırsızlığı gerçekleştirdiği tespit edildi. Plakasının sadece harf grubu tespit edilebilen otomobili tespit edebilmek için polis önce aynı renk ve modeldeki 120 otomobili incelemeye aldı. Bu araçların sahipleriyle tek tek görüşüldü. Yapılan çalışmalar sonucu bir araç sahibi otomobilini bir arkadaşına verdiğini söyledi. Ödünç verilen kişiyi inceleyen dedektifler onun daha önceden 3 kez polis tarafından gözaltına alındığını belirledi.


Bu gelişme üzerine oturduğu adres tespit edilen Burhan E.(32) gözaltına alındı. Burhan E.’nin ifadesi doğrultusunda Yunus V.(31) ve Şakir Ü.(30) gözaltına alındı. Yunus V. bir süre önce askerden firar ettiği anlaşılınca Merkez Komutanlığına teslim edildi. Polis şimdi zanlıların evden çaldığı ziynet eşyalarını bulmak için operasyonlarını sürdürüyor. 

AA(FOTOĞRAF)