Bursa'da Çekirge Çocuk Hastanesi'nde, Mustafakemalpaşa İlçesi'nde ise Devlet Hastanesi'nde uzun süre başhekimlik yaptıktan sonra özel bir sağlık kuruluşunda görev yapan Dr. İ.D.'ın Yüksek Hemşire olarak Bursa'da bir devlet hastanesinde görev yapan 2 çocuk annesi eşi E.D.'yi döverek hastanelik ettiği iddia edildi.

Geçen çarşamba günü, Gemlik İlçesine bağlı Kurşunlu Beldesi'ndeki Jandarma Karakolu'na giden E.D., otomobil almak için bankadan kendi adına çektiği 30 bin lirayı kocasına verdiğini, eşinin ise bu parayla borcunu ödediğini, nedenini sorduğunda ise 12 yıllık eşi tarafından önce otomobilde, daha sonra da eve gelince iki çocuğunun yanında dayak yediğini iddia etti. Kendisine 5 gün işi göremez raporu verilen E.D. eşinden şikayetci olurken, Mustafakemalpaşa İlçesinde yaşayan ailesinin yanına döndü.

Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alınarak suçlamayı kabul etmeyen İ.D. de, kendisine hakaret edip itmekle suçladığı eşinden şikayetci olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Darp suçundan adliyeye çıkartılan Dindar çifti tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



SE-(FK/AAA)