Olay gecesi Uğur Kuşcuoğlu'nun kendisini öldüren eşine 'Beni iyi boğ. Yoksa çok kötü olacak' dediği de iddianamede yeraldı.

Beşköprü Mahallesi'ndeki evinde 5 Kasım 2011'de 24 yaşındaki eşi Uğur Kuşcuoğlu’nu ütü kabloyla boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gülfidan Kuşçuoğlu hakkında Sakarya Cumhuriyet Savcılığı tarafından Birinci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Hazırlanan iddianamede hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istenen Gülfidan Kuşçuoğlu'nun eşinin siddetine uğradığı, doktor raporunda da vücudunda morluklar olduğunun tespit edildiği kaydedildi. 

İddianameye göre Gülfidan Kuşcuoğlu’nun 'çocukluk aşkım' diye kaçarak evlendiği Uğur Kuşcuoğlu, evliliklerinin üçüncü ayından itibaren eşine baskı yapmaya başladı.

Uğur Kuşçuoğlu'nun eşinin pencereden bakmasına bile müsaade etmediği belirtilen iddianamede, genç kadının olay günü de sabah eşiyle birlikte yatak odasında birlikte film izledikleri sırada, Uğur Kuşcuoğlu'nun filmdeki 'çıplak erkeğe baktın' diyerek karısına hakaret edip dövdüğü de iddianamede yer aldı.

İddianameye göre, cinayet akşamı Uğur Kuşcuoğlu eşinin elbiselerini çıkartarak soba karıştırmakta kullandığı demirle dövdü. Bir süre sonra sakinleştikten sonra da eşinin yanına gelerek oturduğu sırada ise, Gülfidan Kuşçuoğlu'nun ütünün kablosunu aniden Uğur Kuşcuoğlu'nun boynuna dolayarak boğmaya çalıştığı yer aldı. Olay sırasında kendinden geçen Uğur Kuşcuoğlu kendine geldikten sonra da eşinden su getirmesini istedi. Gülfidan Kuşçuoğlu'nun suyu getirip kenara çekildiği sırada da "Beni boğ, yoksa çok kötü olacak. İyi boğ ama" demesi üzerine Gülfidan Kuşcuoğlu'nın kocasını boğazında bulunan ısıtıcı kablosunu tekrar sıkıp boğarak öldürdüğü belirtildi.

Gülfidan Kuşcuoğlu'nın eşini öldükten sonra evden ayrılıp ailesinin Kocaali ilçesindeki evine gittiği, olanları onlara anlatması üzerine yakınlarının kendisini karakola teslim ettiği de iddianamede belirtildi.



ZT(MB/AAA)