Olay, Sungurlu İlçesi Çiçeklikeller Köyü'nde dün meydana geldi. 4 çocuk 11 torun sahibi olan Duran Keskin, eşi Fatma Keskin ile tartıştı. Tartışmadan sonra Duran Keskin evin önündeki ağacın altında uyumaya başladı. Bu sırada Duran Keskin evdeki baltayla dışarı çıkarak uyuyan eşinin başına ve vücuduna vurmaya başladı. Fatma Keskin olay yerinde hayatını kaybederken Duran Keskin, komşularının evine giderek "Fadime’nin kafasına balta vurup öldürdüm. Gidin cenazesini kaldırın. 3 inek var ahırda. Onlarda size emanet" dedi. Şaşkına dönen komşuları yaşlı adamın dediği yere gidince Fatma Keskin'i kanlar içinde görüp jandarmaya haber verdi. Kısa sürede köye gelen jandarma Duran Keskin'i gözaltına aldı. Tutuklanan Keskin, eşini kıskandığı için öldürdüğünü söyledi.

MUHTAR: ŞOKTAYIZ

Çiçeklikeller Köyü muhtarı Selahattin Bolat,  olay karşısında şokta olduklarını söyleyerek, "Ben böyle bir şey görmedim. İkisi de çok yaşlı insanlardı. Kadıncağız kapının önünde uyuyormuş. Kadın uyurken Duran Keskin, baltayı alıp karısının kafasına vurup öldürmüş, sonra da komşusuna gidip ben karımı öldürdüm. Cenazeyi defnedin demiş" diye konuştu.

Olayı duyan 30 yaşındaki torunları Uğur Hayran ise, "Sabah ikisi kahvaltı yapmışlar. Ninem uykuya dalmış ve dedemde onu baltayla kafasına vurup öldürmüş. Bir kaç ay öncede Ankara'da dayımların evinde kavga etmişlerdi" dedi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Duran Kılıç tutuklanarak cezaevine gönderildi.