Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 3 çocuk annesi Gülbahar Ç., başka bir kadınla ilişki yaşadığını iddia ettiği eşi Atıf Ç. hakkında, evine ve çocuklarına bakmadığı gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak nafaka talebinde bulundu. Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan Atıf Ç., Savcılığa gittiğini öğrendiği eşi Gülbahar Ç. ile eve döndüğünde tartışmaya başladı. Atıf Ç., "Benden habersiz sen ne işler yapıyorsun" diyerek eşini dövmeye başladı. Eline aldığı bıçakla eşinin üzerine yürüdüğü ileri sürülen Atıf Ç., bu sırada eve gelen ve kendisine tepki gösteren kızı G.Ç.'yi de dövmeye başladı. Babasının saçlarından tutarak başını duvara vurduğu ileri sürülen G.Ç., kanlar içinde yere yığıldı.

Annesi ile gürültüyü duyan komşularının haber vermesiyle gelen polis, eli yüzü kanlar içindeki G.Ç. için ambulans istedi. Gelen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalesini evde yaptığı G.Ç.'yi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan G.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, olayın ardından Atıf Ç.'yi gözaltına aldı. Karakola götürülen Atıf Ç.'nin ifadesinde, "Annesine sinirlendim. Sonra o gelince bir anda ona da vurdum" dediği belirtildi. Anne ve kızının şikayetçi olduğu Atıf Ç.'nin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.



DS,GG(EE/BT)