Olay, dün saat 21.00 sıralarında Akarca Mahallesi Şehit Nihat Oran Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kendilerine ait müstakil evde oturan Özer C. ile eşi Güssün C. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özer C., eşini dövmeye başladı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede eve ulaşan polis memurları Tansel Ünal ve Engin Arısoy, öfkeli kocaya müdahale etmeye çalıştı. Ancak Özer C., bu kez de polislere saldırdı. Eline aldığı cam bardağı kırarak polislerin üzerine yürüyen Özer C., kendisine müdahale eden polis memuru Tansel Ünal'ı elinden yaraladı.

Olay yerinde takviye ekiplerin de gelmesiyle Özer C., güçlükle etkisiz hale getirildi. Yaşanan arbede sonrasında baygınlık geçiren Özer C., olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralı polis memuru Tansel Ünal ve dövüle Güssün C. de aynı hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer de hastaneye gelerek yaralı polis memuru ve eşini döven Özer C. ve eşinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen Özer C., emniyetteki sorgusunun ardından bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.