Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerindeki işyerinde bugün 10.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti:

İlk eşlerinden ayrıldıktan sonra tanışarak evlenen Muharrem Karabacak ve Mürvet Yıldız Karabacak, birlikte “Yıldız Abla’nın Yeri” adını verdikleri lokantayı işletmeye başladı. Mürvet Yıldız Karabacak’ın ilk evliliğinden olan iki çocuğundan dolayı çiftin arasında sık sık tartışma çıktı.


BAKMAK ZORUNDASIN


Bugün ikili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Muharrem Karabacak, eşi Mürvet Yıldız Karabacak’a çok çalıştığını, önceki evliliğinden olma çocuklarına bakmak zorunda olmadığını söyledi. Mürvet Yıldız Karabacak’ın “Bize bakmak zorundasın” cümlesi üzerine sinirlenen öfkeli koca önce lokantanın kapısını kilitledi, daha sonra da silahını çekerek eşine 7 el ateş etti.


TESLİM OLDU


Kol, bacak ve karın bölgesine 7 kurşun isabet eden Mürvet Yıldız Karabacak, ağır yaralı halde lokantanın kapısına yöneldi. Kapının kilitli olması nedeniyle dışarı çıkamayan kadın, vatandaşlardan yardım istedi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Eşini ağır yaralayan Muharrem Karabacak teslim olurken, yaralı kadın ambulansa konularak hastaneye gönderildi. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedaviye alınan Mürvet Yıldız Karabacak’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.