Ant-Ray firmasında teknik servis elemanı olarak çalışan Ahmet Kuşçu, dün saat 05.00 sıralarında bisikletle işe gitmek isterken Kepez İlçesi Cezaevi Kavşağı'nda bir otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü kaçarken, Kuşçu çağırılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi olan Ahmet Kuşçu, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Ahmet Kuşçu'nun yakınları, yoğun bakım ünitesi önünde endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. İki ay önce evlendiklerini söyleyen Semra Kuşçu, eşine otomobille arkadan çarpıp kaçan sürücünün bulunmasını istedi. Sabah "İşe gidiyorum" diye evden ayrılan eşinin kaza haberi ile yıkıldığını söyleyen Semra Kuşçu, "Kahvaltının ardından işe gitti. Acı haberi duyunca şoke oldum. Bir gün önceki doğum günümde bana hediye olarak alyans almıştı. Bunun sevincini yaşayamadık" dedi.

'GELSİN TESLİM OLSUN'

Eşinin yoğun bakım ünitesinde ölüm- kalım savaşı verdiğini aktaran Semra Kuşçu, "Eşim bisikletle yolun kenarından gidiyormuş. Çarpan otomobil ise çok süratliymiş. Hiç günahı olmayan eşimin arkasından gelip çarpmış. O vicdansız sürücünün bulunmasını istiyorum. İnsan tavuğa çarptığını fark etse durur. Yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum. Gelsin teslim olsun, polis nasıl olsa kendisini yakalar" diye konuştu.

Ahmet Kuşçu'nun dedesi Hasan Sağlam ise "Evladıma gri renkli yeni model Opel marka otomobil çarparak kaçmış. Görenler otomobil sürücüsünün ışık ihlali yaptığını da söylüyor. Olay yerini terk eden otomobilden düşen ayna parçasında seri nosu var. Bu sürücü yakalanacak. Biz acımızla uğraşırken bir de onu aramayalım" diye konuştu.