Meclisi Mebusan Caddesi, Molla Bayırı Sokak, 2 numaradaki 5 katlı apartmanda saat 09.00’da meydana gelen olayda, 2 yıllık evli Özgür Atasoy, pencere kenarında dengesini kaybetti. Bina önündeki bir ağaca çarpan Özgür Atasoy, gürültü ile toprak zemine düştü. Olay yerine koşan çevredekiler, Özgür Atasoy'un cansız bedeni ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Özgür Atasoy'un hayatını kaybettiği kesinleşti. Özgür Atasoy'un içtiği sigaranın elinde olduğu görüldü.

Olayın şokunu yaşayan Burcu Atasoy yakınlarını arayarak, hemen gelmelerini istedi. Burcu Atasoy daha sonra polis tarafından hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Polisin olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık soruşturma başlattı.


Çevre sakinleri, duydukları ses üzerine binanın önüne gittiklerinde bir erkeğin cansız şekilde yerde yattığını gördüklerini söyledi. Özgür Atasoy'un eşinin de ünlü bir restoranda aşçı olarak çalıştığı belirtildi. Yapılan keşiften sonra ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.