Şarkıcı Bület Ersoy geçen hafta Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek sosyal paylaşım sitelerinden kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği yapımcı Erol Köse hakkında şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis Erol Köse’nin Ataşehir’deki evindeki bilgisayar ve telefonlarına el koydu. Bilişim Suçları ve Sistemleri Büro Amirliği’nce söz konusu bilgisayar ve telefonların sistem kopyaları alındı. Ardından bugün Asayiş Şube Müdürlüğü’ne çağrılan Erol Köse’ye bilgisayar ve telefonları teslim edildi.


Emniyet Müdürlüğü binasından ayrılan Erol Köse “Bütün bilgisayarlarımızı telefonlarımızı getirdik. Hepsi temiz çıktı. Hiçbir suç unsuruna rastlanmadı. Bu da Bülent Ersoy’a kapak olsun. Ben ifade için gelmedim. Telefon ve bilgisayar incelemesi için geldim. Telefon ve bilgisayar incelemesini bitirdik. Hiçbir suç unsuru bulunmadı. Tertemiz çıktık. Sağ olsun emniyet yetkililerimiz her şeyimizi incelediler. İçinde hiçbir suç unsuruna rastlanmadı ve bize teşekkür ettiler. Böylece Bülent Ersoy’un hayal gördüğünü hep birlikte anlamış olduk. Her zaman haklıyız ne diyorsak o” diye konuştu.


Yetkililer ise bilgisayar ve telefonların incelemelerinin sürdürüldüğünü olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirttiler.