Bodrum İlçesi Gümüşlük Beldesi'nde kızı Ayşe Günaydın ile yaşayan ve geçen 24 Ağustos'ta nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan usta tiyatrocu Erol Günaydın'ın, kızlarının isteği üzerine İstanbul'a sevkine karar verildi. Cumartesi sabahı gitmesi planlanan Erol Günaydın'ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, telefonla kızlarını aramasının ardından sevk işlemleri öne çekildi. Hastanede sevk hazırlıkları yapılan Günaydın, hastane önünde solunum cihazıyla 112 ambulansıyla sevk edildi. Ayşe, Fatoş ve Günfer Günaydın, babalarının ambulansa sevki sırasında göz yaşlarına hakim olamadı. Ayşe Günaydın, "Hadi babam daha iyi olacaksın. Seni çok seviyoruz" dedi.

Ambulansla Milas-Bodrum Havalimanı'na götürülen Günaydın, burada Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçağa alındı. Günaydın'ın İstanbul'da özel bir hastaneye sevk edileceği belirtildi.

Universal Hospital Bodrum İç Hastalıkları Uzmanı Yusuf Babayiğit "Erol bey yoğun bakımda olduğundan bu yana herhangi bir değişiklik göstermedi. Umarım İstanbul'da daha iyi olacaktır. Sevenleri dualarını eksik etmesin" dedi.

 

SŞ (YY/RT)