Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de ziyaret ettiği bobinaj ustası 2 çocuk babası Mehmet Ali Coşkun’dan üçüncü çocuk sözü aldı. Yoldan otobüsle geçen Başbakan Erdoğan’ı çay ikram etmek işyerine çağıran esnaf Mehmet Ali Coşkun, ziyaretten dolayı hala şokta olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kongresi ve toplu açılışlar için dün Denizli’ye geldi. Kongrenin ardından toplu açılışları yapan Başbakan Erdoğan, daha sonra Valiliğe geçti. Buradaki ziyaretin ardından Erdoğan, Başbakanlık otobüsüyle Merkezefendi Mahallesi Şirinköy Caddesi’ndeki işadamı Bayram Akyürek’in evine doğru yola çıktı.

29 Ekim Bulvarı’ndan geçen ve buradaki çocuklara oyuncak dağıtan Başbakan Erdoğan’ı yol kenarında bekleyen bobinaj ustası esnaf Mehmet Ali Coşkun, çay ikram etmek için işyerine davet etti. Otobüsten inen Başbakan Erdoğan, esnaf Coşkun’un işyerine girerek ikram edilen çayı içti, sohbet etti. Bir süre burada kalan Erdoğan, daha sonra işyerinden çıkarak ev ziyaretine geçti. Başbakan Erdoğan ile esnaf Coşkun ve ailesi arasında genellikle 3 çocuk konuşuldu. Yasemin Coşkun ile 15 yıllık evli olan Mehmet Ali Coşkun’un 14 yaşında Dilaver Coşkun ve 10 yaşında Anıl Coşkun adlı iki çocuğu var.

Mehmet Ali Coşkun, hala olayın şokunda olduğunu belirterek, “Başbakanımızın konvoyunu geçerken, otobüsten çocuklara oyuncak dağıtıyordu. İşyerimin önünden geçerken, ben de bağırarak 'çay ikram edelim' dedim. O da ’hazır mı’ diye sordu. ’Hazır’ deyince otobüsten inerek işyerime geldi. Sağ olsun geldi çayımızı içti. Ziyareti kısa sürdü ancak benim için büyük onur ve şeref oldu. Bu herkese nasip olmaz. Başbakan’ın beni ziyaret ettiğini duyan arkadaşlarımız yakınlarımız arıyor. Çok mutlu olduk. Başbakan bizden bir insan, halkla iç içe. Her zamanki gibi üç çocuk sözü istedi, benim biri 14 diğeri 10 yaşında iki oğlum var. Başbakanımıza üçüncü çocuk sözünü verdik. Hatta, ’çok ara vermişsiniz’ dedi. Ama nasip kısmet ne zaman olur bilemeyiz. Çocuklarımızla fotoğraf çekildik. Ekonomi ya da siyasi üzerine konuşmadık. Büyük oğlum SBS’ye girdi. Onun durumunu sordu, SBS sonucun da kendisine iletilmesini istedi. Hala olayın şokundayım. Üzerimden atamadım” dedi.

Bobinajcıda çalışan Melih Fatih Karatepe ise, şaşkınlık içinde olduğunu belirterek, “Koskoca Başbakan’ı ağırladık. Kendisini davet ettik. Kırmadı geldi. Biz normal vatandaşız, koskoca başbakan davete icabet etti. Gelirse yine bekleriz, her zaman kapımız açık” dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, -





RÇ(İÖ/AAA)