Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldıktan sonra ziyaret ettiği Ünzile Özün'ün isteği üzerine çalan telefonu açmıştı. Özün'ün oğlu Fatih Özün ile konuşan Erdoğan, "Ben annenin sekreterliğini yapıyorum artık" demişti. Erdoğan ile telefonda konuşan oğlu Fatih Özün, başbakan Erdoğan ile yaptığı telefon konuşmasını DHA'ya anlattı.


Özün, Cuma namazından sonra annesini aradığını belirterek "Bir baktım telefonu açan kişi, 'ben annenizin sekreteriyim' dedi. 'Kiminle görüşüyorum' dediğimde 'ben Recep Tayyip Erdoğan' dedi. Ben önce şaşırdım. Söyleyecek birşey bulamadım. Camii açılışı olduğunu biliyordum. 'Hoşgeldiniz' dedim. O da hoş bulduk, dedi" diye konuştu.


Erdoğan'ın kendisine " Senin annenin ismi Ünzile. Benim ki de rahmetli odu Tenzile'ydi. Annenin babanı kıymetinin bil" dediğini belirten Özün, Başbakan Erdoğan'a "Ben sizden çok memnunum. Ama emeklilerin şikayeti olabilir. Zaten bu konuyu annem size söylemiştir" dediğini ifade etti. Başbakan Erdoğan'ın nerede çalıştığını sorduğunu söyleyen Özün, "Kadıköy'de pastanede çalıştığımı söyledim. O da bana kendine iyi bak dedi" şeklinde konuştu.


Başbakan Erdoğan'ın mütevazi bir insan olduğunu söyleyen Özün, "Eve çıkacağını biliyordum. Dün akşam da anneme dedim ki, eğer camiye gelirse sakın seslenmeyi unutma. Seslen o yukarı çıkar zaten, dedim. Çok heyecanlandım. Ben genelde başbakanın düşüncelerine katılıyorum ve genelde onu savunurum. Benimle konuştu evimize teşrif etti. Allah ondan razı olsun" dedi.


CC (MK) (FOTOĞRAF)