Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen karne töreninde Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından öğrencilere sürpriz yapıldı. Toplum Destekli Polis Büro Amiri Adnan Kavak öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde, öğrencilere çeşitli karne hediyeleri verildi. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler için ayrıca yılsonu pastası kesildi.

Okul Müdürü Esat Demir yaptığı açıklamada, "Eğitim kurumumuz, zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireyler için açılan eğitim uygulama okulu ve özel eğitim gerektiren bireyler için açılan iş eğitim merkezinden oluşmaktadır. Burada öğrencilerimize destek veren emniyetimize teşekkür ediyoruz" dedi. Toplum Destekli Polis Büro Amiri Adnan Kavak ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen okul ziyaretinin olumlu etkiler oluşturacağını belirtti. Kavak, "Okulunuza gelerek öğrencilerimizi sevindirmek istedik. Polisin öncelikli hizmet alanı olan toplum için desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Karnelerini alarak işitme ve zihinsel engelli öğrenciler, 2011- 2012 eğitim- öğretim yılının son İstiklal Marşı'nı okuyup, etkinliklerine destek veren polise teşekkür etti.