Çay ocağı işletmeciliği yapan Emre Dalmış, 2009 yılında arkadaşlarıyla bindiği otomobille gezerken kaza yaptılar. Ağır yaralanan ve hastaneye götürülürken yaşamından umut kesilen Emre Dalmış, 45 gün boyunca Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdi. Kaza sonrasında omurilik zedelenmesi nedeniyle yatağa mahkum olan Emre Dalmış, 4 yıldır konuştuğu kız arkadaşı Nevra ile ilişkisini bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre'yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti.

KÖK HÜCRE NAKİ GEREKLİ

Nevra'nın ailesi, Emre ile evlenmesine karşı çıkınca genç kız sevgilisine kaçtı. Emre Dalmış da tekerlekli sandalye ile gittiği 4 ay önceki düğünle Nevra ile dünya evine girdi.

Emre'nin yürüyüp sağlığına kavuşabilmesi için yurt dışında kök hücre nakli yapılması gerektiğini öğrenen Erzurumlu el sanatları uzmanı Aysun Gemalmaz, başta İbrahim Erkal olmak üzere sanatçılar Burhan Topal, Dilek Şengül, Sinan Siverekli, Oktay ve Bilal, Güler Kahraman'ın katılacağı konser düzenledi.

Geliri Nevra ve Emre Dalmış çiftine verilmek üzere 3 Eylül gecesi Erzurum Kültür Merkezi'ndeki konserin biletlerini, konseri düzenleyen ekipte yer alan Aysun Gemalmaz, Metin Taş, Dilek Şengül, Sinan Siverekli ve Güler Kahraman bugün ve yarın Yakutiye Kent Meydanı'nda satacak.