Sanatçı Emre Aydın, Mersin Üniversitesi’nin 18’nci Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında Çiftlik Köy Kampüsü içindeki Vadi Spor Kompleksi’nde sahne aldı. Konser nedeniyle sanatçının hayranları erken saatlerde spor kompleksine akın ederek yerlerini alırken, Emre Aydın havai fişek gösterisiyle sahneye geldi. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı konserde, sanatçı söylediği şarkıları ile genç hayranlarını coşturdu.

Mersin’e çevre illerden de gelen Emre Aydın’ın fanları, çeşitli dövizler açarak sanatçıya destek verdi. Sanatçı, 'Beni Biraz Böyle Hatırla' single albümünün çıkış şarkısı ‘Soğuk Odalar’ video klibini de konser sırasında barkovizyondan gösterirken, genç hayranları söylenen şarkılara eşlik etti. Emre Aydın, cep telefonu ile alanda bulunanların fotoğraf ve görüntülerini de çekerek, fanları ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Emre Aydın, konser atmosferinin çok iyi olduğunu belirterek, "Süper görünüyorsunuz. Mersin hep böyle, ayağınıza sağlık, iyi ki buradasınız. Bu arada zaman zaman yurt dışına çıkışlar oldu. Gruptan kopmalar oldu. Zamanla her şey monotonlaşıyor ama sizdeki bu enerji her şeyi alıp götürüyor. Sizin karşınıza çıktığımda her şey mükemmelleşiyor" dedi.

Yaklaşık olarak 2 saat süren konser sonunda sahneye gelen Mersin Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yüksel Özdemir, sanatçıya günün anısına bir plaket ve çiçek vererek performansı nedeni ile teşekkür etti.

ME(CK/SSA) (FOTOĞRAF)