İç karışıklıkların yaşandığı Suriye'nin Humus kentinde yaşayan ve üç ay kadar önce sınırı geçip Türkiye'ye sığınan Fadime El Bedevi'yi çadır kampta gören emekli öğretmen Enver Arslan, kadına gönlünü kaptırdı. Suriyeli ailenin de rızasını alan Enver Aslan'la birkaç kez görüşen Fadime El Bedevi, evlenme teklifini kabul etti. Yayladağı Stadyumu'nda dünya evine giren çift için nikah töreni düzenlendi. Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'nın kıydığı nikahta, şahitlikleri İsak Karasoy ve Şükrü Arslan yaptı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, "Suriye'deki iç savaştan kaçarak ülkemize sığınan misafirlerimizden Fadime El Bedevi ile Yayladağı'nda sevilen isimlerden emekli öğretmen Enver Arslan'ın nikahlarını kıymaktan mutluluk duyuyorum. Çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Hayatının ikinci baharında evlenen Enver Arslan ise Fadime El Bedevi'yle evlendiği için çok sevinçli olduğunu, yeni yuvalarında mutlu bir hayat sürdürmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Gelin ve damat birbirlerine lokum yedirerek, ağızlarını tatlandırdı.