Olay, Bergama İlçesi Turabey Mahallesi Yanık Konak Çıkmazı numara 2'de dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İlçedeki bir barda çalışan iki garson kadının oturduğu evin Kurban Bayramı'ndan önce çatısını onaran evli ve iki çocuk babası Salim Aslan, parasını istemeye gitti. Burada kadınlardan birinin erkek arkadaşı olduğu belirtilen Fatih Fırat, kapıyı açtı. Aslan, sevgilisi gibi garson olan Fırat'tan alacağını istedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Fatih Fırat, iddiaya göre, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını Salim Aslan'ın sırtına saplayıp kaçtı. Yaralı halde sokağa çıkan ve daha fazla dayanamayınca kanlar içinde yere yığılan Aslan'ı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık görevlileri, Aslan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Fatih Fırat'ı kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Fırat, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ölen Salim Aslan ise ilçeye bağlı Tiyelti Köyü'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.



CŞ(AÖ/CK)