Erdemli İlçesi'ne bağlı Arpaçbahşiş Beldesi'ndeki tatil sitesinde geçen cumartesi günü meydana gelen olayda, lise öğrencisi İsmail Özden, denizde yüzdükten sonra evlerine dönerken kopan elektrik teline bastı. TEDAŞ ekiplerinin onarım yaptığı sırada meydana gelen olayda ağır yaralanan Özden, götürüldüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hayati tehlikeyi atlanan İsmail Özden, bugün sabah taburcu edildi. TEDAŞ emeklisi olan babası Cabbar Özden ve annesi Emine Özden'in hastaneden çıkarttığı İsmail Özden, tekrar tatil yaptıkları Gümüşdere Sitesi'ne geldi. Ölümden dönen genç, site sakinleri tarafından kurban kesilerek karşılandı.

Özden, hayata yeniden döndüğünü söyledi. Özden, "Olayın olduğu gün ise yürüyüşümü yaptım ve denize girdim. Daha sonra denizden evime dönerken site önünde fark etmediğim elektrik teline bastım ve yere düştüm. Daha sonra hiçbir şey hatırlamıyorum. Benim başıma gelen başka kimsenin başına gelmesin. Yetkililerin daha dikkatli olması gerekiyor. O telin etrafına şerit çekilip uyarıcı bir levha konmuş olsaydı bu kaza yaşanmayacaktı. Aileme, yakınlarıma ve tüm sevenlerime kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.

RAPOR BİLİRKİŞİYE GÖNDERİLDİ

Öte yandan olayla ilgili Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturma sürüyor. Savcılığın olayla ilgili bilirkişi raporu alma aşamasında olduğu ve raporun gelmesiyle birlikte dava açılıp açılmayacağına karar verileceği öğrenildi.