Yangın, Tüysüzler Semti Can Duygu Sokak'ta Zafer Erdoğan'a ait iki katlı evde meydana geldi. Elektrik panosunda sabah saatlerinde kıvılcımlar çıkınca ev sahibi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi (SEDAŞ) arayarak yardım istedi. Görevliler gelmeyince semt sakinleri tedirgin oldu. İddiaya göre birçok kez aramalarına rağmen sonuca ulaşamadılar. Bir süre sonra pano alev aldı. Çıkan yangın, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Yangın çıkan evin sahibi Zafer Erdoğan, SEDAŞ'ı yeniden arayarak semt elektriğinin kontrol edilmesini istedi. Yaklaşık bir saat sonra görevliler mahalleye geldi. Erdoğan ve semt sakinleri görevlilere tepki gösterdi. Polis, Zafer Erdoğan ve vatandaşları güçlükle sakinleştirdi.

"EVİN YANMASI MI GEREKİYOR ?"

Sabah erken saatlerde birçok kez aramasına rağmen görevlilerinin gelmediğini söyleyen Zafer Erdoğan, "Elektrik panosunda kıvılcımlar çıktığını söyleyerek yardım istedim. Birçok kez aramama rağmen bir türlü görevliler gelmedi. Daha sonra da yangın çıktı. Gelmeleri için evin yanması mı gerekiyor" dedi.

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından gelen SEDAŞ görevlileri ise tepliker arasında yanan saatler ve elektrik bağlantılarının bulunduğu panoyu onarıp, gerekli yenilemeleri yaptıktan sonra  olay yerinden ayrıldı.





EA(MB/AK)