Yılmaz Vural, bugün yaptığı açıklamada Gençlerbirliği müsabakasının önemini anlatırken şöyle konuştu:

"Belki bundan çıkmak devre sonuna kadar mümkün olmayabilirdi.Yani böyle bir dönemeç maçıydı bu zor bir rakipti. Bu maçı kazandık çok başarılı ve çok önemli bir üç puan aldık, diye düşünüyorum."

Orduspor maçındaki beraberliğin ardından taraftarın takımla barıştığını belirten Yılmaz Vural, daha sonra şunları söyledi:

"Şimdi bu galibiyet, Kayserispor maçı için bize moral oldu. Taraftarımız takımdaki bu düzelmeyi ödüllendirdi. Şimdi bu galibiyetten sonra 12 bin 500 kişinin geleceğini bir maç oynayacağız. Taraftarımız aynı desteği aynı yüksek sesle verecek. Ben şuna da seviniyorum. Taraftarı ile takımın tekrar buluştuğu bir lig dönemi geldi. Umarım bir sekteye uğramaz. Bu takımla taraftar arasındaki barışma, güven devam eder."

Yılmaz Vural, perşembe günü Pendik'le oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçına değinirken de, "Bu müsabakada takımda şans verilmeyen oyuncularına şans vereceğiz" dedi.

Yılmaz Vural, Gençlerbirliği maçından sonra yaptığı sevinç gösterisine Gençlerbirliği yöneticilerinin tepki vermesine ise, "Beni kimse ilgilendirmez, ben istediğim gibi sevinirim. Onlara hakaret etmediğim sürece istersem takla atarım, istersem sevinirim kime ne" diye konuştu.
 
ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAFLI