Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 3-3 berabere kaldıkları Sakaryaspor karşısında çok önemli bir 2 puan kaybettiklerini belirterek, "Rakiplerimizin birbiriyle oynayacakları bu haftalarda çok büyük bir avantaj kaybettiğimizi düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda çok iyiydik. Ancak ikinci yarıda skoru koruma telaşına düşünce 2 gol yiyerek berabere kaldık. Elazığspor için kayıp olan bu iki puanı inşallah aramayız" dedi.

Uygun, bu hafta oynacakları Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak ise, "Kasımpaşa tabi zor bir takım. Hem lig tecrübesi olan, hem de kaliteli futbolcuları olan bir takım. Tabi çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah oradan da puanlarla döneriz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak böyle zorlu maçlardan mutlak ve mutlak puanla dönmemiz gerekiyor" dedi. Elazığspor’un Süper Lig'e hazır olduğunu da belirten Uygun sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elazığ halkını, Elazığ camiasını tebrik ediyorum. Hem şehir inanıyor, hem futbolculara inanıyorlar. Eldeki kısıtlı imkanlar, kulübün büyük borçlarına rağmen sayın başkanımız Selçuk bey ve yönetim kurulu ellerinden geldiği kadar ekonomik anlamda bütün zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorlar. Sayın valimiz, belediye başkanımız, ticaret odası başkanımız hepimiz el birliğiyle şehre yapılması gereken güzel şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Öncelikle hedefimiz şampiyon olmak." 

Uygun, memleketi olan Sakaryaspor'un taraftarlarını da kutladığını belirterek, "Bu zor günlerde verdikleri destek inanılmaz. İnşallah gelecek adına Sakaryaspor için iyi olur" diye konuştu.