"DURAN TRENİN SON VAGONUNA ÇARPTI"


"Bağcılar Kabataş hattında sefer yapan hafif metro treni Aksaray Yusufpaşa istasyonları arasında önde duran trene arkadan çarptı. Kazada bir makinist 7 yolcu hafif yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavileri ayakta yapılarak taburcu edildi. İlk bilgilerde ayağı kırıldığı tahmin edilen Makinist'in ayağının karılmadığı hafif yaralı olduğu öğrenildi. Kaza saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle tek hat üzerinde sefer yapan tren henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı durdu. Bu sırada aynı istikamete giden ikinci tren duran trenin son vagonuna çarptı"


"NORMAL TARİFELERİ ÜZERİNDEN DEVAM EDİYOR"


"Kazada makinist Erkan Perver ve 7 yolcu yaralandı. Ayakta tedavileri yapılan Rüşah Karardağ, Erkan Terber, Ahmet Ünlü, İlhan Fidan, Ferhat Umde, Maria Luisa Valianueva, Muhammet Abdurrahman adlı yolcuların tedavileri ayakta yapılarak taburcu edildiler.


Hasar gören vagonlar 2 saat içinde İtfaiye ve Ulaşım A.Ş teknik ekipleri tarafından kaldırıldı. Yapılan incelemede raylarda hasar meydana gelmediği anlaşıldı. Seferler normal tarifeleri üzerinden devam ediyor. Kayıtların okunması ve teknik incelemelerden sonra kazanan oluş nedeni hakkında kesin bir sonucu ulaşılacak, soruşturma devam ediyor."