Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yeniimaret Mahallesi’nde yaşayan V.Ç.’nin kaçak sigara ve içki sattığını belirledi. Mahkeme kararıyla şüphelinin ev ve işyerlerine baskın yapan polis ekipleri V.Ç.’nin yaşadığı evin çatıya gizlenmiş olarak üzerine bandrol, hologram, pul veya benzeri işaretler bulunmayan gümrük kaçağı 12 bin 660 paket sigara, 38 paket pipo tütünü ile 44 paket filtreli boş sigara kağıdı ele geçirdi.

Kaçak sigara ve içkileri sattığı belirlenen Sabun ve Doğan Mahallesi’ndeki işyerlerini de basan polis ekipleri askeri malzeme satışı yapılan dükkanda gümrük 1005 paket sigara, temizlik malzemeleri satışı yapan işyerinde ise 295 paket sigara ile 90 şişe içki ele geçirdi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen V.Ç. ve yanında çalışan İ.B. ile A.O., alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen kaçak içki ve sigaralara el konulurken, polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.



EÖ(LK/AAA)