Dedeman Gaziantep Hotel& Convention Center’de gerçekleştirilen Sevgililer Günü kutlaması, İbrahim Tatlıses’in programında dans ederek ünlenen oryantal Didem ile başladı. Didem, kıvrak dansıyla yürekleri hoplattı. Didem’in ardından Ebru Yaşar, rahatsızlanmasına rağmen ilaç alarak sahneye çıktı. Cengiz Abazoğlu imzalı pembe göğüs dekolteli bir elbiseyle göz kamaştıran şarkıcı, konserinin ilk dakikalarında güçlü yorumuyla halk müziğinden, sanat müziğine uzanan geniş repertuvarıyla hayranlarını coşturdu. Bir ara sahneden inen Ebru Yaşar, 'Anteplim' şarkısında hayranlarıyla birlikte halay çekti.

'EVDE KALDIM'

Gaziantep’te olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Ebru Yaşar, geceye yalnız gelen genç kızlara da takıldı. Yaşar, "Her ne kadar Sevgililer Günü olsa da bu gece bekar kızlar masası da var. Ben onlarla ayrı bir arabesk gecesi yapacağım. Sevgili tek bir gün için değil, her zaman sevilmeli ama bu geceyi de seviyorum" dedi. Seni anan benim için doğurmuş' şarkısını da seslendiren Ebru Yaşar, "Bu şarkıyı 10 yıl önce seslendirdim. Artık benimle özdeşleşti. Bu zamana kadar bütün arkadaşlarım evlendi, barklandı. Gören de güya bu şarkıyı sevdiğime söylüyorum sanır. Şaka maka ben evde kaldım" diye konuştu.

Ebru Yaşar’ın yaklaşık 2.5 saat sahnede kaldığı gecede 'Kirpi' lakaplı klarnet üstadı Bülent Altınbaş fasıl ile Samy Ertan da sevilen şarkılarıyla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.