Cunda adasında tatil yapan oğlunu uçakla alıp İstanbul'a getirmek için yola çıktığı öğrenildi. Şener'in en yakın arkadaşı Handan Yay, onun eğitimini tamamlamış iyi bir pilot olduğunu ve eğitmeni Hikmet Aral'la sayısız defa uçtuğuna söyleyerek, " Oğlunu almaya gidiyordu. Uçağın kanadına yıldırım çarpmış. Yaşadığımız tam bir trajedi" diye konuştu.

OĞLU VE ABLALARI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Babası Serdar Şener'le birlikte cenazeye gelen 11 yaşındaki Sascha Şener, annesinin ardından gözyaşı döktü. Lisa Şener'in Bahçeşehir Camisi'ndeki cenazesine Ablası Sema Karahan eşi Serdar Şener'in yanı sıra sahibi olduğu sinema şirketinin çalışanları ve arkadaşları katıldı. Lisa Şener'in tabutuna sarılıp gözyaşı döken abla Sema Karahan güçlükle teskin edildi. Şener'in ablaları ve oğlu cenaze namazında ön sırada saf tuttuğu görüldü. 44 yaşındaki Şener'in cenazesi ikindi namazının ardından kılanan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'na götürüldü.

BABASI DA AYNI GÜN ÖLDÜ

Bu arada Lisa Şener'in Almanya'da yaşayan babasının da aynı gün yaşamını yitirdiği ve ölüm haberinin kendisinden saklandığı ortaya çıktı. Cenazesi uçakla Almanya'dan Ankara'ya getirilen baba Sait Ayhan'ın cenazesinin yarın Şereflikoçhisar'da toprağa verileceği öğrenildi.

FIRTINAYA YAKALANDI

Babasının ölümünden bir kaç saat sonra Büyükçekmece'deki Hezarfen Havalimanı'ndan Öğretmen Pilot Hikmet Aral'la birlikte kalkış yapan Şener'in içinde bulunduğu tek motorlu uçak Marmara Ereğlisi açıklarında düşmüştü.


(BB)