Olay, Turgutlu İlçesi'ne bağlı Avşar Köyü'nde dün akşam meydana geldi. Avşar İlköğretim Okulu'nun bahçesinde düzenlenen düğüne katılan 25 yaşındaki İsmail U., önceden husumetli olduğu 41 yaşındaki Avni S. ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen İsmail U., iddiaya göre, cebinden çıkarttığı bıçağı savurmaya başladı. Kavgayı ayırmaya çalışan 29 yaşındaki Serdar B. bıçakla bacağından yaralandı. Arkadaşları tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serdar B., tedavisinin ardından taburcu edildi.

HASTANEDEN DÜĞÜN YERİNE

Bacağındaki küçük bıçak yarasının kısa sürede tedavi edilmesinin ardından Serdar B. ile Avni S., ilk olaydan yaklaşık bir saat sonra tekrar düğünün yapıldığı köye gitti. Aralarında İsmail U.'nun da bulunduğu grupla tartışan iki arkadaştan Avni S., iddiaya göre, yanındaki ruhsatsız tabancayla grubun üzerine ateş açtı. Tabancadan çıkan ve gruptaki 34 yaşındaki Mustafa Yüce'yi ayağından yaralayan mermi, sekip kavgayla ilgisi olmayan İmdat Puyraz'ın başına isabet etti. Davetliler, düğünü bırakıp kavgayı ayırırken, durum jandarma ve sağlık ekiplerine de bildirildi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan İmdat Puyraz'ı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen, ilçede oto lastik tamirciliği yaptığı öğrenilen Puyraz, yaşamını yitirdi.

YARALI HALDE BULUNDULAR

Düğündeki kargaşadan yararlanıp kaçan Avni S. ile Serdar B., jandarmanın durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan polis tarafından ilçe merkezindeki Selvilitepe Mahallesi Irlamaz yolunda bıçakla yaralı ve darp edilmiş halde bulundu. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi, polis aracıyla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Avni S. ile Serdar B. hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ve jandarma, Avni S ile Serdar B.'yi yaraladığı ileri sürülen İsmail U., Erol Z. ve Rıfat Z.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.



DÇ(AÖ/CK)



-----------

İsmail U.: Uyar

Avni S.: Silleli

Serdar B.: Babaoğlu

Erol Z.: Zorlupehlivan

Rıfat Z.: Zorlupehlivan