Kaza, Denizli-Afyonkarahisar il sınırındaki Dazkırı İlçesi’ne bağlı Sarıkavak Köyü yakınlarında bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi.

DÜĞÜNE GİDİYORLARDI

Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi’nden Denizli’deki bir yakınlarının düğün törenine katılmak için Mermer ailesinden beşi çocuk toplam 9 kişi bugün sabah saatlerinde 03 UP 597 plakalı otomobille yola çıktı. 28 yaşındaki Taner Mermer’in kullandığı otomobilin Sarıkacak Köyü’nü geçtikten kısa süre sonra arka lastiği patladı. Sürücü Taner Mermer direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulan otomobil takla attı.

SAVAŞ ALANI GİBİ

Olay yeri savaş alanına dönerken kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yola fırlayan yaralılar bir süre ambulansın gelmesini bekledi.

Kazada, otomobildeki Ayşe Mermer olay yerinde yaşamını yitirirken, Halil Mermer ağır yaralı olarak ambulansla kaldırıldığı Dinar Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Engin Mermer (10) Denizli Devlet Hastanesi, diğer yaralılar sürücü Tamer Mermer, Songül Mermer (32), Dilek Mermer (35), Hatice Mermer (2), Niyazi Mermer (2) ve Arzu Mermer (4) de Servergazi Devlet Hastanesi ile Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.