Düğün hazırlığı yapan Özlem ve Bülent Bahar çifti Ordu'nun Cumhuriyet Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı 1322. Sokak üzerinde daire kiralayarak bütün eşyalarını eve yerleştirdi. Ancak geçen Cuma alışveriş için çarşıya giden genç çift, döndüklerinde evlerinin yandığını görünce şok geçirdi. 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede başlayan yangın vatandaşların ve Ordu Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. İlk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangında çiftin bütün eşyalar hasar gördü. Evde yaklaşık 40 bin TL dolayında zarar oluştuğu belirtildi.

DÜN AKŞAM KINA GECESİ

Büyük şok yaşayan Özlem-Bülent Bahar çifti, bu olumsuz tabloya rağmen dün akşam Cumhuriyet Mahallesi'ndeki gelinin babasının evinin önünde kına gecesi düzenleyerek akrabaları ve yakın dostlarıyla bir araya gelip eğlendi.

Bu akşam da Almina Düğün Salonu'nda düğünleri yapılacak genç çiftin geceyi bir otelde geçirecekleri, daha sonra da bir süreliğine ailelerinin yanında oturacakları ifade edildi.

Bülent Bahar bir fabrikada asgari ücretle çalıştığını, düğün eşyalarını ise taksitle satın aldığını söyledi. Çıkan yangında yaklaşık 40 bin lira zarar oluştuğu ve gidecek bir yerlerinin de olmadığını söyleyen Bahar, "Mağdur olduk. Büyük bir özenle kendi evimizi düzenledik. Ancak kötü bir sürprizle karşılaştık. Bütün eşyaları taksitle almıştık. Şimdi hepsi yandı. Yerine nasıl koyacağız bilemiyoruz" dedi.

Bir markette çalışan Özlem Bahar ise, çeyizini birkaç gün önce eve yerleştirdiğini, bütün eşyalarının kullanılmaz hale gelmesiyle üzgün olduklarını kaydetti.



NK(İS/COŞ)