Antalyalı milli sporcu İlkay İldaş, antrenörlüğünü yaptığı kulüpte, başta sevgililer olmak üzere birçok kişiye dövüşerek stres atma imkanı veren hizmet sunmaya başladı. 20 yıldır Uzakdoğu dövüş sanatları ile ilgilenen İldaş, böyle bir kulüp açma fikrinin Dövüş Kulübü filmini izledikten sonra aklına geldiğini söyledi. Kulübe gelen kişilere ilk seansta özel korumalıklar giydirerek spor hocaları gözetiminde serbest dövüşme şansı verdiklerini belirten İlkay İldaş, ilerleyen dönemlerde bu sporun eğitimini almak isteyenlere başta savunma sanatları olmak üzere, Uzakdoğu dövüş tekniklerini öğrettiklerini kaydetti.

İsteyenlerin tek seanslık uygulamalara katılarak partnerleri ile birlikte stres atmalarını sağladıklarını anlatan İlkay İldaş, bu uygulamalara başta sevgililer olmak üzere evli çiftlerin ve iş ortaklarının büyük rağbet gösterdiğini belirtti. Özellikle sevgililerin uygulamalar sırasında görmezden geldikleri ama unutamadıkları sorunlarını birbirlerine hatırlatarak kavga ettiklerine dikkat çeken İldaş, "Çiftler kavga ederken kulübün eğitmenleri aşırıya kaçan sertlikleri önlemek için muhakkak yanlarında bulunuyor" dedi.

AMAÇ SPORU SEVDİRMEK

İki kişinin seansına 100 lira ödediği hizmeti verirken ilk amaçlarının insanlara sporu sevdirmek olduğunu söyleyen İlkay İldaş, "İnsanlar partnerleri ile kavga ederken çok keyifli vakit geçiriyor. Bu uygulamalar sayesinde insanlar hem spor yapıyor hem de eğleniyor" dedi.

Yaklaşmakta olan 14 Şubat Dünya Sevgiler Günü için çiftlerin şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladıklarını belirten İldaş, "Sevgililer bu özel günün kutlamalarına başlamadan önce buraya gelerek birbirlerine karşı olan sinirlerini atacaklar. Daha sonra da huzur içinde bir Sevgililer Günü geçireceklerine inanıyorum" diye konuştu.

DÖVÜŞ KULÜBÜ FİLMİ

Chuck Palahniuk'ın kaleme aldığı aynı adlı romandan 1999 yılında yönetmen David Leo Fincher tarafından beyaz perdeye aktarılan Dövüş Kulübü'nde (Fight Club) Brat Pitt, Edward Norton ve Helena Bonham Carter başrolleri paylaştı. Filmde kendini önemsiz ve dışlanmış hisseden kişiler buluşma noktası haline getirdikleri dövüş kulübünde kavga ederek stres atıyor ve burada elde ettikleri başarılarla özgüvenlerini geri kazanıyor.



CY(SU/CK)