Olay bugün öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Konyaaltı Caddesi'ndeki bir döner ve kebap salonunda meydana geldi. Kentin meşhur dönercilerinden olan işyerinin mutfak kısmında iki döner ve kebap ustası, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Dün akşam işe başladıkları açıklanan Süleyman Arıcan ve Ferdi Danışlı'nın tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre Ferdi Danışlı, döner bıçağını alarak Arıcan'a  rastgele vurmaya başladı.

Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılan Arıcan'ın sesini duyan diğer çalışanlar mutfağa koştu. Bu sırada Danış, iddiaya göre elindeki döner bıçağını bu kez kendi kasık bölgesine sapladı. İki usta yaralanırken bir görgü tanığı Süleyman Arıcan'ın da Ferdi Danışlı'ya bıçakla saldırdığı ve yaraladığını söyledi.

Yaralı işçiler olay yerine çağrılan iki ambulansa taşındı. Süleyman Arıcan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, Ferdi Danışlı ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 2 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. Polis soruşturma başlatırken, tüm çalışanların ifadeleri alındı.



SK(HA/SS)