Kemer'e Kuzdere Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde F.E., cep telefonunu çaldığını iddia ederek daha önceden tanıdığı Uğur Kaşlı'yı suçladı. Bir süre sonra F.E.'nin telefonunu başka bir yerde unuttuğunun ortaya çıkması üzerine ikili tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine F.E.'nin döner bıçaklı saldırısına uğrayan Uğur Kaşlı, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, aldığı darbe sonucu sol eli bileğinden koptu. Kanlar içinde kalan Kaşlı, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından, kopan sol eliyle birlikte ambulansla Antalya kent merkezindeki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından kopan eli dikecek cerrah olmaması nedeniyle Uğur Kaşlı, Alanya İhçesi'ndeki, Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hemen ameliyata alınan Kaşlı'nın kopan eli Yrd. Doç. Dr. Şükrü Şahin ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Çakmak tarafından 6 saat süren operasyonla yerine dikildi.

Öte yandan olaydan sonra kaçan F.E. ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ÖNCE TABANCA ÇEKTİ, SONRA DÖNER BIÇAĞI İLE SALDIRDI

Hastanede torununun yanında bekleyen 72 yaşındaki Mustafa Demirtaş, olay şöyle anlattı:

"Saldırgan, torunuma 'Cep telefonumu sen çaldın' demiş. Telefonu başka bir yerde unuttuğu ortaya çıkınca torumun da 'Bana iftira ettin. Onurumu kırdın' demiş. Bunun üzerine saldırgan küfür ederek torunuma tabanca çekmiş. Ortak arkadaşları tabancayı elinden almışlar. Engellenince bu kez döner bıçağı ile saldırmış. Bıçağı sallayabildiği kadar sallamış. Arkadaşları da bıçaktan korktukları için yanaşamamışlar. Saldırgan yakalamış. Jandarmada bıçağı da gördük."

SAĞLIK DURUMU İYİ

Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Hasta Kabul Müdürü Mümtaz Soysal Alyıldız ise "Dün saat 01.00 sıralarında 112 Acil Servis ambulansı ile getirilen hastanın sol kolu kopmuştu. Yaklaşık 6 saat süren başarılı operasyonla eli yerine dikildi. Şu anda genel sağlık durumu iyi" dedi.



ÖY(SU/SS)