Yangı Köyü’nde çiftçi Ramazan Ali Gönül, eşi 70 yaşındaki Atiye Gönül ve oğlu, 35 yaşındaki İbrahim Gönül, dün Akdere Mevkii'ndeki zeytinliklerine gitti. Aile fertleri traktörden indiği sırada, bir domuzun saldırısına uğradı. Atiye ve İbrahim Gönül kaçarken, yaklaşık 50 metreden hızla koşarak gelen domuz, Ramazan Ali Gönül’e çarptı. Ramazan Ali Görül, bir anda havalanarak taşların üzerine düştü. İbrahim Gönül’ün köyden çağırdığı özel otomobil ile Ortaca’daki Özel Yücelen Hastanesi’ne kaldırılan ve kolunda kırık tespit edilen Ramazan Ali Gönül, ameliyat edildi.

Ortopedi uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, Ramazan Ali Gönül kendilerine getirildiğini vücudunun pek çok yerinde ezik bulunduğunu söyledi. Gönül’ün sağ kolunda ise çok kötü bir kırık olduğunu kaydeden Öztekin, "4 saat süren başarılı bir ameliyat sonrasında şimdi durumu iyi" dedi. Gönül ise, eşi ve oğlu ile zeytinliğe geldiklerini belirterek şöyle dedi:

"Onlar traktörden indi. Ben de indim. Tam o sırada 50 metre mesafeden büyük bir domuzun üzerimize doğru geldiğini gördüm. Neye uğradığımı şaşırdım. Kaçamadım. Bana vurması ile havaya uçtuğumu hatırlıyorum. Gözümü hastanede açtım."

İbrahim Gönül de, domuzun uzaktan üstlerine doğru geldiğini gördüklerini bu sırada annesinin çığlık atması ile domuzun yön değiştirdiğini anlattı. Gönül, şöyle dedi:

"Domuz babam ve benim üstüme doğru gelmeye başladı. Ben kendimi traktörün römorkuna attım. Ama babam başaramadı ve domuzun saldırısına uğradı. Domuzun çarpması ile havalanarak yere çakıldı. Bir an öldü sandık. Allah'a şükür kırıkla atlattı."



CK(İÖ/İD)