Olay dün saat 21.00 sıralarında Meltem Mahallesi, 3802 Sokak üzerinde meydana geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli Dr. Muhammet İkbal Şaşmaz, anestezi uzmanı Dr. A.G.K. ile yoğun bakım servisinde görevli bir hemşire yüzünden bir süredir tartışıyordu. İddiaya göre her ikisi de bu hemşireye aşık olan A.G.K. ile Muhammet İkbal Şaşmaz, dün akşam konuşmak için buluştu. Şaşmaz'ın otomobili ile Meltem Mahallesi'ne gelen ikili, yaklaşık yarım saat araçta kaldı.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Bir süre sonra ikili arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine anestezi uzmanı A.G.K., yanında getirdiği 30 cm uzunluğundaki komando bıçağını, Muhammet İkbal Şaşmaz'ın karnına sapladı. Ardından arkadaşının karnını kesen A.G.K. koşarak olay yerinden uzaklaştı. Son bir çabayla otomobilden inen Muhammet İkbal Şaşmaz, yol kenarına düşüp bayıldı. Yaralıyı gören yoldan geçen bir kişinin aracıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüğü Muhammet İkbal Şaşmaz, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Dr. Şaşmaz'ın durumunun ağır olduğu, solunum cihazına bağlı yaşadığı belirtildi.

Arkadaşını bıçakladıktan sonra yaya olarak kaçan Dr. A.G.K. ise bir süre sonra olay yerine gelerek polislere teslim oldu. Suç aleti bıçağı attığını söyleyen A.G.K. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis yaptığı araştırmada, olayda kullanılan komando bıçağını buldu. Geceyi polis merkezinde geçiren A.G.K, ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edildi.