Antalya Kemer'de şov yaptığı Club Kemer Aura'da 19 Temmuz 2010'da, gözaltına alındıktan sonra çalışma izni olmadan sahneye çıktığı gerekçesiyle sınır dışı edilen ve 5 yıl Türkiye'ye giriş yasağı getirilen DJ David Vendetta, Türkiye'nin Fransa'daki Büyükelçiliği'ne başvurarak özel izin aldı. Aldığı iznin ardından Bodrum'a gelen

DJ David Vendetta, dün gece yüzen disco Marine Club Catamaran'da partneri keman virtüözü Micah'la performans sergiledi. İkiliye seksi dansçıları da eşlik etti. DJ David Vendetta ve kemanıyla konser veren Micah, performanslarının sonunda dakikalarca alkışlandı.

Marine Club Catamaran'ın işletmecisi Dilek Birgen, DJ David Vendetta ve partneri Micah'a gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, "Onları ağırlamaktan ötürü de çok mutluyuz. Genellikle kendi eserlerini çalan DJ David Vendetta ve partneri Micah 10 Temmuz'da da Marine Club Catamaran'da sahne alacak" dedi.

İKİNCİ DURAKLARI KEMER OLACAK

DJ David Vendetta, 1 Temmuz'da da 2 yıl önce gözaltına alındığı Kemer'deki Clup Aura'da DJ kabinine geçecek. DJ David Vendetta ve ünlü keman virtüözü partneri Micah, 19 Temmuz 2010 tarihinde Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Club Kemer Aura'daki konserlerinin ardından gözaltına alınıp daha sonra Türkiye'de çalışma izni olmadığı gerekçesi ile sınır dışı edilmişti. Polis eşliğinde sabaha karşı kulüpten çıkan DJ Vendetta işaret parmağını ısırırken, Vandetta ile birlikte partneri Micah ve kulübün işletmecisi Adnan Şeker de ekip otosuna bindirilerek, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülmüştü. Gözaltına alınacağını ve sınır dışı işleminin gerçekleşeceğini DJ kabinindeyken öğrenen Vendetta, sevilen şarkılarını çalarken objektiflere bilekleri kelepçelenmiş gibi yaparak poz vermişti.

DJ DAVID VENDETTA KİMDİR?

Gerçek adı David Paparusso olan 41 yaşındaki David Vendetta, aynı zamanda bir müzik prodüktörü.

İlk albümünü 2002 yılında çıkaran Vendetta, 'This is not Miami', 'The Rub', 'We play house', 'Love to love you baby' gibi çok sayıda ünlü çalışmaya imza attı. 2007 yılında NRJ Music Awards Yılın DJ'i ödülünü alan Vendetta, 'Love to love you session' ve 'Unidos para la musica' parçaları ile Türkiye müzik listelerinde de ilk sıralarda yer aldı. Vendetta, her yıl dünyanın en popüler gece kulüplerinde konserler veriyor.