Hasanefendi Mahallesi 1913 Sokak'ta bulunan Sezel Apartmanı'ndaki muayenehanesini tatil olmasına rağmen açan, 13 Kasım 1986 tarihinde kurulan Aydın Diş Hekimleri Odası'nın Kurucu Başkanı olan ve 35 yıldır Aydın'da diş hekimliği yapan Tan Sezel, bir hastasının tedavisini tamamladı. Bir süre sonra muayenehaneye gelen başka bir hasta ve yakınları, Sezel'in cansız bedeniyle karşılaşınca, durumu polise haber verdi. Olay yerindeki incelemede, Tan Sezel'in kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi.

OĞLU İSTANBUL'DA ÖĞRENDİ

Aydın Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Saymanı diş hekimi Mutlu Sezel, kendisiyle aynı poliklinikte hastalarına hizmet veren babasının ölüm haberini İstanbul'da alıp, Aydın'a döndü.

Bu arada, Tan Sezel'in ölüm haberi üzerine Aydın Diş Hekimleri Odası'nın yöneticileri de olağanüstü toplandı. Bazı diş hekimleri ve dostları da olayın duyulması üzerine Sezel'in muayenehanesine geldi. Sezel'in, daha önce de kalp rahatsızlığı geçirdiği ve stent takıldığı öğrenildi. Sezel'in cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.



CU(AÖ/SS)