Tatilciler, hava sıcaklığının 40 dereceye yükseldiği Antalya'da, serinlemek için su parkları ve denize akın etti. Kimileri ise Antalya Akvaryum'a giderek SnowWorld Kar Dünyası'nda sıfırın altında 20 derecede kartopu oynadı, kızak yaptı. Özel kıyafetler giyilerek girilen kar dünyası, akın akın ziyaretçi ağırladı. Bir dağ köyünü andıran iç dekorasyonu ile dikkat çeken kar dünyasında tepeden tırnağa beyaza bürünmüş manzara, 40 derece sıcaktan gelenleri şaşkına çevirdi.

Sıcak ve soğuk havayı aynı anda yaşama imkanı bulan tatilciler, bol bol kartopu savaşı yaptı. Karların arasında yuvarlanan tatilciler, beyaza bürünmüş çam ağaçları arasında kızak yaptı. Özel yapım kayak pisti de lastik botlarla kayanlara ev sahipliği yaptı. Kar dünyasına giriş ücretinin indirim kartı ile 15 TL olduğunu belirten işletme yetkilisi Sait Khushaimc, kar dünyasını görenlerin şaşkınlığını gizleyemediğini belirtti.

DIŞARIDA TAM TERSİ GÖRÜNTÜ

Kar dünyasında kartopu oynayan, kayak yapan ve sıfırın altında 20 derecede sıcak salep içenlerin aksine, dışarıda tam tersi bir görüntü yaşandı. Binlerce tatilci Konyaaltı Plajı ve su parklarını doldurdu. Bikinileriyle güneşin keyfini çıkartan tatilciler, gün boyunca sudan çıkmadı.

Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği turizmin başkenti, sıcak yaz günlerini yaşamaya devam ediyor.