Bodrum'da bugün saat 15.00 sıralarında başlayan ve yarım saat aralıksız devam eden sağanak, sokaklarda etkili oldu. Kumbahçe Mahallesi'ndeki Artemis Caddesi'nden başlayan ve Atatürk Caddesi'ne bağlantısı bulunan Dere Sokak tamamen yağmur sularıyla kaplandı. Sokağın başlangıç ve sonu Bodrum Belediyesi Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kapatılırken, yapraklar nedeniyle kapanan mazgallar görevliler tarafından açıldı.

Otellerine gitmek için sokağı kullanmak isteyen ve ıslanmamak için büyük boy çöp poşetlerini yırtarak giyen turistler ise bir süre mazgallardan tahliye olan suları izledi. Sokak ağzına park etmiş bazı otomobil ve motosikletler, sahipleri tarafından çekilirken, bazıları da şiddetli akan yağmur suyunun ortasında kaldı.

Bodrum'da yıllardır aynı sokakta, aynı manzarayı gördüklerini belirten mahalle sakini İbrahim Bahçeci, "Bodrum'da yıllardır bu manzaralara alıştık. Bu iş zaten yarım kalmış bir iş. Önümüzdeki yıla inşallah tamamlanacak. Mazgallar yapraklarla dolduğu için tahliye borularına su gitmiyor" dedi.



SŞ(İÖ/CK)