İlk kaza, Denizli- Antalya karayolu Gökpınar Mevkii'nde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Yoğun sisin etkili olduğu bölgede, Levent Cengiz (44) yönetimindeki 20 R 1662 plakalı kamyonla Muhsin Yoğunali'nin yönetimindeki 20 AEE 93 plakalı TIR çarpıştı. Kazada iki şoför de ağır yaralandı. Yaralılardan TIR şoförü Muhsin Yoğunali kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kamyon şoförü Levent Cengiz ise aynı hastanede tedaviye alındı.

KAMYON ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Sağlık ve emniyet ekiplerinin, kamyonla TIR'ın çarpıştığı kazayla ilgilendiği sırada, yolun diğer şeridinde başka bir kaza meydana geldi. Erdal Ekşi (41) yönetimindeki 64 SC 459 plakalı kamyon, yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkıp 20 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada kamyon şoförü Erdal Ekşi ağır yaralanırken, yanında bulunan Ayvaz Güneş (36) ile Musa Karahan (29) hafif yaralandı. Kamyon şoförü Erdal Ekşi, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sedyeyle yola taşınıp, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki hafif yaralı da başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, yetkililer yoğun sisin Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran ve Gökpınar mevkilerinde etkili olduğunu belirterek, bu yönde seyreden sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.



FI(AÖ/AK)