Denizli’nin Çivril İlçesi’nde doğan Adnan Keskin, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine yaptığı açıklamada, kurultay delegelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine önemli bir görevi vermesiyle çok mutlu oluğunu belirten Keskin, “Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Bu süreçten başarılı çıkmamız, bütün partililerimin, parti örgütümün ortaklaşa mücadele vermesiyle mümkün olacak. Geldiğimiz nokta zaman zaman tökezlesek de olumsuz süreçler yaşasak da siyasette ilkeli tutumumuzun, çalışmalarımızın bir sonucudur. 45 yıllık siyasi mücadelem, siyasi geçmişim, çocuklarıma bırakacağım en büyük mirastır” dedi.

Keskin’in yeni görevi Denizli CHP İl Örgütü’nde de büyük sevinç yarattı. İl Başkanı Yıldırım Aycan, Keskin’i kutlayarak, “Bu göreve en iyisi getirildi. Adnan Keskin örgütlenme konusunda çok iyi bir uzman. Türkiye ve CHP için çok iyi oldu. Bir süredir kıpırdanma içinde olan örgütler Keskin’le çok daha hareketlenecek” diye kouştu.

Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven Adnan Keskin’in yeni görevinin sadece Denizli değil Türkiye genelindeki tüm tüm örgütlerde büyük sevinç yarattığını belirterek, “Keskin, siyasi tecrübesi ve dinamizmiyle Türkiye’de siyasal tablonun kritik sürecinde rotaya farklı bir yön verecektir. Keskin’i hafta sonunda Denizli’ye gelişinde Kocabaş Beldesi’nde 500 araçlık konvoy ve törenle karşılayacağız” dedi.