Edirne’nin Keşan İlçesi’nde Saros Körfezi İbrice Limanı'nda dalgıçlık eğitimi alan Ayla Turhan ve sevgilisi Berk Başer, bulundukları dalış grubuyla tekneyle denize açıldı. Dalış eğitimi sırasında Berk Başer suyun altında açtığı 'Seni seviyorum, benimle evlenir misin?' yazılı pankartla evlilik teklifinde bulundu. Pankartı görünce şaşıran Aylar Turhan, dalgıçların su altında kurduğu iletişim diliyle eliyle 'Tamam' işareti yaparak teklifi kabul ettiğini gösterdi. Yüzükleri de suyun altında takılan çiftin mutlu anları, dalgıç arkadaşları tarafından kamerayla görüntülendi.

Denize tutkulu oldukları için evlenme teklifini de suyun altında yapmak istediğini ifade eden Berk Başer, "Dalgıç eğitimi alırken aklıma suyun altında evlenme teklif etmek geldi. Arkadaşlarımla birlikte pankart hazırladık ve teklifi suyun altında yaptım. Özel bir evlenme teklifini olsun istemiştim" dedi.

Suyun altında aldığı evlenmek teklifiyle çok heyecanlandığını söyleyen Ayla Turhan ise "Bu teklif hayatımın en güzel anılarından bir oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.



ÜY(LK/SS)