Dün saat 08.30 sıralarında Birinci Kordon'da meydana gelen olayda, devriye görevi yapan polis ekipleri, denizde ceset olduğunu fark etti. Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı botun kıyıya çıkardığı cesedin Volkan Deniz'e ait olduğu belirlendi. Muğla Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi olan Deniz'in ailesinin Samsun'un Bafra İlçesi'nde oturduğu, kendisinin de yarıyıl tatili nedeniyle İzmir'e halasının yanına geldiği öğrenildi.

CENAZESİ MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Vücudunda kesici ya da delici aletle yaralanma izi bulunmayan Volkan Deniz'in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da intiharı simgeleyen resimler paylaştığı belirlenen Deniz'in önemli bir psikolojik sorunun bulunmadığı, sadece içine kapanık bir ruh halinin olduğu belirtildi.

Volkan Deniz'in yakınlarının evinden arkadaşlarında kalacağını söyleyerek ayrıldığı, olaydan kısa süre önce kendisine telefondan ulaşan arkadaşlarına ise yolda olduğunu söylediği öğrenildi. Deniz'in cenezesinin, Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verileceği, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.



TY(AÖ/CK)