Tatilini memleketi Antalya'da geçiren Deniz Baykal, bu sabah eşi Olcay Baykal ile birlikte Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden çıkarak Konyaaltı Sahili'nde bulunan Beachpark içerisindeki Khan Beach'e geldi. Her sabah yüzen Baykal, alışkanlığını bugün de sürdürdü. Eşiyle birlikte bir süre yüzen Deniz Baykal, daha sonra açılmaya başladı. Bu sırada eşi Olcay Baykal kıyıya dönerek güneş şemsiyesi altına oturdu.

Açığa doğru kulaç atan Baykal, yaklaşık 1.5 saat denizde kaldı. Yüzme sırasında bacaklarına ve kollarına kramp girme olasılığını göz önünde bulundurduğu için şortunun kenarında sürekli çatal iğne taşıyan Deniz Baykal, yanından eksik etmediği iğnesini bu kez unuttuğunu söyledi. İğnenin diğer şortuna takılı olduğunu belirten Baykal, "Şu an yanımda değil. Diğer şortumda takılı" dedi.

Yüzme mesafesini düzenli olarak artırdığını belirten Baykal, 1.5 saat içinde 1620 metre yüzdüğünü söyledi.

Gündeme ilişkin sorulara yanıt vermekten kaçınan Baykal, bayramda da Antalya'da olacağını belirtti.

Daha sonra plaj yetkililerini yanına çağırarak şortlu fotoğrafının çekilmesini istemediğini söyleyen Baykal, "Gazeteciler gitmeden denizden çıkmayacağım" dedi. Baykal, gazetecilerin plajdan ayrılmasının ardından denizden çıkarak eşiyle birlikte evine döndü.



İL(SU/CK)