Deliklitaş Mahallesi Kutlu Sokak'taki terzi dükkanında dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, evli ve 2 çocuk babası terzi Kemal İleri, Münür Can'a tabancayla 4 el ateş etti. Münür Can yaralanırken, Kemal İleri olay yerinden kaçtı. Göğsüne ve koluna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan evli ve 3 çocuk babası Münür Can, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Polisler, işyerinin güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin Kemal İleri olduğunu belirledi. İleri, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri tarafından olaydan kısa süre sonra Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir akrabasının evinde yakalandı.

Gözaltına alınan Kemal İleri, öldürdüğü Münür Can'ın da kendisi gibi terzi olduğunu belirtti. Münür Can'ın kendisi hakkında herkese 'Bu İ..edir' dediğini öne süren Kemal İleri, "Münür, yaklaşık 8 yıldır her yerde benim hakkımda 'İ..edir' diyordu. Oğluma kız istemeye gittiğimde dünürlerim bana değişik gözle bakıyordu. Kahvehanede bu yüzden kimse benimle okey oynamıyordu. Münür benim sosyal hayatımı sıfıra indirdi. İftirası yüzünden evden dışarı çıkamıyordum. Münür'ü bu yüzden öldürdüm."

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan Kemal İleri, 'Adam öldürmek' suçundan adliyeye sevk edildi.