Belediye Evleri'nde oturan Gülcan Ödemiş, 2008 yılında Volkan Ödemiş'le evlendi. Düzenli bir işi olmadığı için bulduğu gündelik işlerde çalışan Volkan Ödemiş'le özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Gülcan Ödemiş'in arasında zamanla geçimsizlik oluştu. Volkan Ödemiş, iddiaya göre geçen 28 Eylül'de alkollü olarak geldiği evde eşi Gülcan Ödemiş'i, "Namussuz karı, senden bıktım. Seni öldüreceğim" diyerek dövdü. Komşularının yardımıyla kurtarılıp, hastaneye kaldırılan Gülcan Ödemiş, tedavisinin ardından polise gidip, eşinden şikayetçi oldu. Sonra da 4 yaşındaki kızını yanına alarak annesinin evine sığındı.

KAPIYI KIRDI, BALKONDAN GİRDİ 2 KEZ DÖVDÜ

Polis merkezi, Volkan Ödemiş'e, 2 ay süreyle eşinin bulunduğu eve yaklaşmama cezası verdi. Ancak Volkan Ödemiş, yasağa rağmen iddiaya göre bir kez kapıyı kırarak, bir kez de merdiven dairesinden çıktığı çatıdan balkona, balkondan da eve girip, eşini dövdü.

Gördüğü son şiddetin ardından kızıyla birlikte kadın sığınma evine yerleştirilen Gülcan Ödemiş, "Hakkında verilen uzaklaştırma cezasına rağmen bir kez kapıyı kırarak, bir kez de çatıdan balkona atlayıp eve girdi. Her seferinde komşular yardım çığlıklarıma koşup beni kurtardı. Beni öldürmesinden korkuyordum" dedi.

Soruşturmasını tamlayan Cumhuriyet Savcısı, Gülcan Ödemiş'in yaşadığı olaylarla ilgili 2 ayrı iddianame hazırladı.

1 ve 9'uncu Sulh Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamelerde tutuksuz sanık Volkan Ödemiş hakkında toplam 9.5 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanık Ödemiş'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.