Leman Nurioğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde Turizm Otelcilik, Onur Pat ise Turizm Seyahat Bölümü’nde okudu. Üniversitede 2005’te başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşürken, ailesi Zonguldak Devrek İlçesi’nde oturan Onur Pat, sevdiği kızın arkasından İzmir’e geldi. Leman Nurioğlu, İzmir Kent Hastanesi’nde yönetici asistanı oldu, nişanlandığı Orçun Pat da aynı hastanede Mali İşler Bölümü’nde çalışmaya başladı. Evlilik için hazırlık yapan gençler geçtiğimiz günlerde çifte düğünle dünyaevine girdi. İzmir Kent Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ruşen Yıldırım, Başhekim Prof. Dr. Alp Demireller ile Kalp Cerrahı Prof. Dr. Suat Buket’in şahitliklerinde Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır’ın nikahlarını kıydığı çift, önce İzmir’de ardından Devrek’te düğün yaptı.

İKİZ ŞAŞKINLIĞI

İzmir’deki nikah ve düğünde en büyük şaşkınlığı damadın ikizi olduğunu bilmeyen konuklar yaşadı. Damat Orçun Pat’ın kendisine tıpa tıp benzeyen ikizi Onur Pat düğünde davetlileri şaşırttı, karıştırıldığı için bol bol kutlandı.

"DİŞLERİNDEKİ ÇARPIKLIK BİLE AYNI"

Eşinin ikiziyle öğrenciyken tanıştıklarını ve şaşırıp karıştırdığını belirten gelin Leman Pat, “Orçun’la Onur birbirlerine çok benziyorlar. Sadece boy, pos, sima değil, yürüyüşleri, ses tonları bile aynı. Hatta ikisinin dişlerindeki çarpıklık bile aynı. İlk zamanlarda şaşırmadım dersem yalan olur. Artık bir arada olduklarında karıştırmıyorum. Ama telefonda beni hala kandırabiliyorlar. Kına gecemiz ve düğünümüzde eşimin ikizinin olması davetlileri çok şaşırttı. Kına gecesinde kayınbiraderimi günlük giysiler içinde görenler, “Damada bak nasıl giyinmiş' derken, gerçeği öğrendiklerinde çok şaşırdılar. Orçun’la Onur’un ikiz olması düğünümüzde çok renkli anlara, anılara neden oldu. Düğün gecesi Onur’u eşim diye kutlayan çok oldu. İkisini bir arada gördüklerinde gözlerine inanamadıklarını söylediler. Düğünde Orçun papyon taktı da aralarında bir farklılık oldu. Gerçekten iki kardeş birbirine çok benziyor, Onur biraz toplu. Ama benim kocam daha yakışıklı. İki kardeş birbirlerine de çok düşkünler” diye konuştu.